Rosszul lett a piás szakács

Vágólapra másolva!
Thaiföldi éttermében lett rosszul a tévéműsoraiban is szívesen borozgató mesterszakács, Keith Floyd.
Vágólapra másolva!

Saját éttermében esett össze szombaton Keith Floyd szakács, akit a tévénézők leginkább arról a pár üveg borról szoktak beazonosítani, amit "felhasznál" sütés-főzés közben. A szemtanúk szívrohamra vagy agyvérzésre gyanakodtak, de a séfet már az éjszakai megfigyelés után kiengedték a kórházból.

Az eset egyik tanúja azt is elmondta, hogy a 63 éves mesterszakács éppen beszélgetett valakivel, amikor lecsúszott a székéről, és elterült a földön. Floyd állítólag a melléhez is kapott, ezért gondoltak egyből szívrohamra a jelenlévők.

Arról egyelőre nincs hír, hogy valójában mi okozta a séf rosszullétét, de az orvosok már tavaly gyomorfekélyt diagnosztizáltak nála, és pihenést írtak elő számára. Akkor nem tartotta be az utasítást, de "most valóban pihen", mint azt szóvivőjétől tudhatjuk.

A világ minden táján megforduló vándorszakácsot a Spektrum Televízióból ismerhette meg a magyar közönség, de láthatjuk őt a TV Paprika műsorán is, például a Mediterrán fieszta vagy a Dugóhúzóval Franciaországban című produkciókban. A szakácsnak emellett több könyve is olvasható magyarul.