Mégsem megy a szigetre Veronica Mars

Vágólapra másolva!
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem csatlakozik a Lost stábjához a Veronica Marsként megismert Kristen Bell.
Vágólapra másolva!

Korábban arról is röppentek fel hírek, hogy a Szökés-ben játszó Peter Stormare feltűnik a Lost-ban, de ezt hamar megcáfolták. A TV Guide értesülése szerint a mostanában szintén ilyen minőségben emlegetett Kristen Bell sem csatlakozik a sikersorozathoz, egész egyszerűen azért, mert nem szeretne Hawaii-ra költözni.

Persze a döntésnek más okai is lehetnek, Bell ugyanis egyre inkább a színpad felé kacsintgat. Annak idején a Veronica Mars miatt utasította vissza egy Broadway-musical, a Xanadu főszerepét, de mostanában újra látogatja a próbákat. A musical szereposztásáért felelős embere úgy nyilatkozott a TheaterManiának, hogy a közeljövőben egy tévés arc is csatlakozni fog a stábhoz.

Más híresztelések is Broadway-szereplésről szólnak: elképzelhető, hogy Bell az eddigi főszereplőt, Laura Bell Bundyt fogja helyettesíteni a Doktor Szöszi színpadi változatában (amely ugyanúgy a Legally Blonde címet viseli, mint eredetileg a film).

A huszonhét éves színésznő 1998 óta jelen van a képernyőn, játszott például az Everwood vagy a Deadwood egy-két epizódjában is, de a nagyközönség csak a 2004 és 2007 között vetített Veronica Mars címszereplőjeként ismerte meg a nevét.