Új arcok a Lostban

Vágólapra másolva!
A Veronica Mars címszereplője, Kristen Bell visszautasított ugyan egy szerepet a Lost-ban, de a sikersorozat így is legalább két érdekes figurával gazdagodik.
Vágólapra másolva!

A TV Guide értesülése szerint a Lost - Eltűntek egyik új szereplője, a nálunk a Duna TV-n adott Drót Cedric Daniels nevű rendőrhadnagya, vagyis Lance Reddick lesz. A színész a Drót mellett más neves sorozatokban is feltűnt már, igaz, többnyire csupán egy-két rész erejéig: láthattuk őt többek között az Esküdt ellenségek-ben, a Miami helyszínelők-ben vagy a Gyilkos számok-ban.

Reddick a Lost-ban egy új visszatérő karakter, egy Arthur Stevens nevű vállalati toborzó szerepét kapja, akiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a mosolyával és a szavaival sok mindent képes elérni az embereknél. A színésznek egyébként nem lesz teljesen új a környezet, ha azt vesszük, hogy a Lost "nagy visszatérőjével", a Michaelt alakító Harold Perrineau-val már az Oz című sorozatban is együtt játszott.

Sok fotó itt!

Az Oz-ban egy epizód erejéig feltűnt a másik új belépő, Ken Leung is, aki a Lost-ban feltehetőleg egy zseniális matematikus bőrébe fog bújni. A színész eddigi legemlékezetesebb alakítását talán az X-Men-ben nyújtotta: ő játszotta az Omega Kölyköt. Emellett láthattuk őt a Fűrész egyik nyomozójaként, de a Maffiózók utolsó évadjában is feltűnt egy epizódban.