Csinos szőke a szigeten

Vágólapra másolva!
Kristen Bell, akit Veronica Marsként ismerhetnek a nézők, könnyen egy titokzatos szigeten találhatja magát: hívja a Lost a negyedik évadba.
Vágólapra másolva!

A TV Guide, a New York Post internetes oldala és számos másik hírportál is foglalkozott a napokban a hírrel, miszerint Kristen Bell szerepet kaphat az amerikai tévésorozatok világába három évvel ezelőtt új lendületet, dinamizmust hozó Lost negyedik évadjában.

A szigetre került túlélők kalandjait itthon az RTL Klub és az AXN vetíti: előbbi két évadot adott le, utóbbi pedig a harmadiknál tart. A rajongók imádták az első menetet, lanyhuló lelkesedéssel nézték a másodikat, ám életkedvük visszatért a harmadik évadnál, amelyet pont olyan furfangosnak, ötletesnek és izgalmasnak tartanak, mint az elsőt.

Szerződés még nincs, de a Gossip Girl-ben narrátori szerepet elvállaló és Veronica Mars figurájától elbúcsúzó Bell kisasszony érkezését számos férfi tévéző örömmel venné. Elvileg egy Charlotte nevű nő szerepét szánják neki: a karakter az új évad második részében bukkan fel. Többet nemigen mondanak, a Lost esetében még a színészek sem tudják előre, hogy mi fog történni velük egy héttel később.

Kristenről egy szép fotó: klikk ide!