Nagy nevek a Gyilkos elmék körül

Vágólapra másolva!
A CBS most épp Harvey Keitellel tárgyal, hogy helyettesítse a múlt hónapban kilépett Mandy Patinkint a Gyilkos elmék-ben.
Vágólapra másolva!

A Reuters és a Hollywood Reporter értesülése szerint a Gyilkos elmék producerei most Harvey Keitellel tárgyalnak a sorozat főszerepéről - úgy tűnik, mindenképpen valami nagyobb nevet szeretnének Patinkin helyére, korábban ugyanis Geena Davist (Thelma és Louise, A légy) kiáltották ki a legesélyesebb jelöltnek.

A színésznőnek azonban nem tetszett annyira a sorozat, hogy főszerepet is vállaljon benne, így a producerek még Sigourney Weavert, Bob Hoskinst és John Lithgow-t is megkeresték, de mindannyian nemet mondtak a sorozatra. Ugyanezt tette az egykori Batman, Michael Keaton is, akit még Davis előtt kértek fel a feladatra.

A legújabb befutónak Harvey Keitel tűnik, akit a Tarantino-rajongók biztosan szívesen látnának a képernyőn is: ő volt például a Ponyvaregény problémamegoldója, aki ügyesen eltüntette a nyomokat a kocsiban, véletlenül lelőtt fekete fickó után. A színész ismerős lehet többek között a Zongoralecke csábítójaként vagy a Füst különös fotósaként is.

Mandy Patinkin egyébként a múlt hónapban lépett le a Gyilkos elmék-ből, először személyes okokra, majd kreatív nézetkülönbségre hivatkozva - nem először csinált ilyet, a Chicago Hope-ot ugyanígy hagyta ott annak idején. A CBS azonban nem bánkódott sokat a színész távozásán, hiszen egyből elkezdte keresni a helyettesét.