Újra jönnek a régi kvízek

Vágólapra másolva!
A TV2 születésnapi kvízmaratont tart, melyben a csatorna régebbi kvízműsorait, vetélkedőit frissíti fel.
Vágólapra másolva!

A TV2 ez évben, egészen pontosan október 4-én ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A csatorna a nagy kvízmaratonra ezen a napon született versenyzők jelentkezését várja, tíztől száztíz éves korig - a megmérettetésre augusztus 30-ig lehet jelentkezni.

A játékosok ezúttal nem valamilyen új kvíz keretében, hanem régi, a képernyőről már lekerült vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, illetve szerencséjüket. Újra forog például az egykor Klausmann Viktor vezette Szerencsekerék, de kigyúlnak az Esti Broadway fényei is, igaz, Vágó István - RTL-es kötelezettségei miatt - csak egy külső interjú erejéig tér vissza a TV2-re.

Jakupcsek Gabriella sem ül újra a Multimilliomos székébe, és az Áll az alku! is az időközben az MTV-hez igazolt Gundel Takács Gábor nélkül tér vissza. Más kérdés, hogy mindkét műsorvezető feltűnik a maratoni kvízshow során, de csak néhány percre - az összes játékot egyetlen ember fogja levezetni, akinek kilétét azonban még homály fedi.

A születésnapi műsorsorozat természetesen nem merül ki a vetélkedők felidézésében, számíthatunk rá, hogy a TV2 más műfajokra is kiterjeszti a nosztalgiázást - melynek elengedhetetlen része, hogy ha csak néhány percre is, de újra képernyőre csábítsák a csatorna régebbi sztárjait is.