Tévésorozatot írt a Take That egyik tagja

Vágólapra másolva!
A Take That egyik tagja, Jason Orange írt egy sorozatot - a legnagyobb brit tévétársaságok érdeklődnek az alkotás iránt.
Vágólapra másolva!

A kilencvenes évek bálványozott fiúcsapata, a Take That felbomlása óta nem sokat hallottunk a bandát alkotó srácokról - eltekintve persze Robbie Williamstől, meg a Kula Shaker énekesétől, akit sokan hittek Mark Owennek annak idején. Aztán jött az újbóli összeállás és a 2005-ös dokumentumfilm, melyet az ITV is levetített, Take That - For The Record címmel.

Most Jason Orange rukkolt ki egy sorozattervvel, mely iránt a BBC és a Channel 4 is élénken érdeklődik. A Popstars and Pilots címet kapott műsor alapvetően harmincas éveiket taposó barátokról szól, akik Londonnak a Sztárom a páromból is ismert részén, a Nothing Hillen laknak.

A 37 éves zenész természetesen azt a világot ábrázolta, amit a legjobban ismer, így a fő karakterek között a szövegíró Kate-tel és a popsztár Gabriellel is találkozhatunk. A címnek megfelelően (Popsztárok és pilóták) egy pilóta, Andy is helyet kapott a történetben.

A show állítólag igen komoly témákat boncolgat, de ezeket számos humoros jelenettel oldotta fel az író: a nézők tehát egyfajta tragikomédiára számíthatnak. Maga a szerző igen szűkszavúan kommentálta a hirtelen jött érdeklődést a műve iránt: "Nagyon izgatott vagyok az egész projekt miatt" - fogalmazott.