Megvan Szulák utódja

Vágólapra másolva!
Szulák Andrea helyett Csiszár Jenő veszi át a TV2 vetélkedőjének, az Activity-nek a vezetését.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, Szulák Andrea szülési szabadsága miatt hagyta ott a TV2-t, a csatornával együtt pedig korábbi műsorait, a Szulák Andrea Show-t és az Activity-t. Az előbbi, beszélgetős műsort Liptai Claudia vette át, amely azóta értelemszerűen Liptai Claudia Show néven fut.

Szeptemberben megújult formában jelentkezik az Activity is, "új a koncepció, új, kétszer akkora a stúdió, mint a korábbi" - tudtuk meg Kovács Kristóftól, a műsor producerétől. Lóránt Gergely, a TV2 marketing- és PR-vezetője korábban azt is elárulta, hogy férfi műsorvezetőben gondolkodnak, de akkor még Majkát, Nacsa Olivért és Árpa Attilát emlegette a jelöltek között, Kovács ez ügyben nem nyilatkozott.

Az elmúlt hetek találgatásai után a TV2 most megerősítette, hogy az Activity házigazdája Csiszár Jenő lesz. Csiszár, aki már egy éve a Mokka műsorvezetője, így nyilatkozott a felkérésről: "Egyáltalán nem számítottam erre a feladatra, de nagyon örülök, mert régóta szerettem volna együtt dolgozni Kovács Kristóffal. Róla a legjobb véleményem van ebben a szakmában. Remélem, hogy a mostani közös munkánk és az Activity teljesen megújult formátuma nagy siker lesz!"

Kovács Kristóf azt is elárulta, hogy az Activity alapjaiban változik, hiszen a sztárokkal ezen túl háromfős csapat vetélkedik a tízmilliós fődíjért. "Az első felvételek augusztusban lesznek, és szeptembertől látható újra a TV2-n a műsor. Hónapok óta Csiszár Jenőben gondolkodom, örülök, hogy együtt dolgozhatunk" - mondta Kovács.