Vágólapra másolva!
A Szívek szállodája Richard Gilmore-ja, vagyis Edward Herrmann a Grace kliniká-ban kap vendégszereplési lehetőséget. 
Vágólapra másolva!

A nemrég törölt Szívek szállodájá-ban a főszereplő anya-lány páros idősebb tagjának, Lorelainak az apját (és persze egyszersmind Rory nagyapját) játssza Edward Herrmann, akit most a Grace kliniká-ban is láthatunk egy mellékszerepben.

A színész a tévés kórház orvosi csapatához csatlakozik legalább három rész erejéig: Herrmann tehát egy doktort fog játszani a sorozatban, de szerepéről egyelőre nemigen lehet többet tudni. Mindenesetre van kit helyettesíteni, hiszen a dr. Burke-t játszó Isaiah Washington szerződését nem hosszabbították meg az ősszel kezdődő negyedik évadra. Persze valószínű, hogy Herrmann nem gyakorló orvost fog játszani, hiszen annál jóval idősebb: az 1943-as születésű színész 1971-ben kezdte pályáját, és azóta közel száz tévé- és mozifilmben játszott.

Herrmannt olyan sorozatokban láthattuk egy-két epizód erejéig, mint a M.A.S.H.,az Alfred Hitchcock bemutatja vagy az Esküdt ellenségek. A Szívek szállodája mellett a The Practice című ügyvédes sorozatban nyújtott emlékezetes alakítást, melyért Emmy-díjjal is jutalmazták.