Maffiózók a Szezám utcában

Vágólapra másolva!
A Maffiózók két fenegyereke, Paulie és Bobby karácsonykor Ernie és Bert szerepébe bújik, de más sztárok is szerepelnek a Szezám utca ünnepi különkiadásában.
Vágólapra másolva!

A Soprano-klán két oszlopos tagja most egy kedvelt gyermekműsor figuráit játssza el: a Paulie "Walnuts" Gualtierit alakító Tony Sirico és a Bobby Bacala bőrébe bújt Steven R. Schirippa a Szezám utca két haverját, Ernie-t és Bertet jeleníti meg egy különkiadásban. A terv szerint a jól ismert bábok fogják őket instruálni, hogy miként játsszák el a figurákat. Arról még nincs hír, hogy melyik rosszfiú, melyik szerepet játssza, de sokan úgysem tudják, hogy melyik Ernie és melyik Bert a két báb közül.

Az ABC számára készülő különkiadásban, az Elmo's Christmas Countdown-ban több sztár is közreműködik: mindannyian együtt várják a karácsonyt az Elmo világá-ban is főszerepet játszó kis figurával. Ben Stiller (Keresd a nőt!, Apádra ütök) például Stillernek, a manónak fogja kölcsönadni a hangját - az új bábfigurát direkt a színészről mintázták a Szezám utca készítői.

A népszerű gyermekműsorban megszokhattuk a zenei betéteket is: ezeket most olyan énekesek adják elő, mint Sheryl Crow, Alicia Keys, illetve a Ray-jel zenei tehetségéről is tanúbizonyságot tett színész, Jamie Foxx. Ők mind magukat alakítják, de a régi, bevált bábok sem maradhatnak távol, így karácsonykor Nagymadárral, Kukalakó Oszkárral és a többi kedves figurával is találkozhatunk.