Isaiah Washington visszatér a képernyőre

Vágólapra másolva!
Korábban már cikkeztünk arról, hogy a Grace kliniká-tól kirúgott Isaiah Washingtont kerülgeti az NBC, de mostanáig nem tudtuk, milyen munkát adnának neki. 
Vágólapra másolva!

Aki még nem hallotta volna, a Grace klinika alkotói a negyedik évadra kiírták a sorozatból dr. Burke figuráját - valószínűleg köze volt ehhez annak a botránynak is, amely a Golden Globe sajtókonferenciáján robbant ki: Washington egy erősen pejoratív jelentésű, ezért tabuszónak számító kifejezéssel illette egyik színésztársát, gyakorlatilag lebuzizta a George O'Malleyt alakító T. R. Knightot.

Washington, miután megtudta, hogy nem kívánják meghosszabbítani szerződését, adott jó pár vádaskodó interjút, melyek nagy részében azt sugallta, hogy Knight csak nagyobb szerep és több pénz szerzésére használta fel a botrányt. A színész azóta talán már megnyugodott, hisz számos tévés szerepet ajánlottak neki, melyek közül az NBC ajánlatát el is fogadta.

A csatorna már viszonylag régóta tárgyal Washingtonnal, de csak most derült ki, hogy melyik sorozatába szeretné őt beilleszteni: a színész a Bionic Woman-ben kap szereplési lehetőséget, egyelőre öt-hat epizódra, amit viszont bármikor meghosszabbíthatnak. Az ominózus sorozat egyébként egy klasszikus, hetvenes évekbeli sci-fi újrája, melyben a címszereplőt csak speciális gépekkel tudják életben tartani - eközben mellesleg szert tesz néhány szuperképességre is.

Azt még nem lehet tudni, hogy Washington kit alakít a produkcióban, de az NBC emberei nagyon lelkesek a személyét illetően: "Ő egy csodálatos színész és egy nagyszerű előadó, és végre elérhető lett" - nyilatkozta a színészről az NBC Universal társelnöke, Ben Silverman.