Megszelídítenék a vad, bulizós csajokat

Vágólapra másolva!
Donald Trump milliárdos ingatlanmágnás és médiacápa újabb reality show-n töri a fejét: alighanem jövőre indul új műsora, melyben vad és engedetlen tinédzsereket, igazi party-nőket próbálnak megszelídíteni.
Vágólapra másolva!

A Fox tévé és Donald Trump mostanság egy Lady or a Tramp című valóságshow-t tervezget - alighanem Britney Spears és Paris Hilton életformája adta az ötletet. A reality, melyben bulizni imádó, szinte semmi mással nem is foglalkozó, vad tinilányokat, igazi party-nőket próbálnak megszelídíteni, legkorábban 2008 elején indulhat, mivel őszre már nem akad szabad hely a Fox esti műsorrendjében.

Olyan őrült csajokat keresnek tehát, akiket ki lehet ráncigálni a Los Angeles-i szórakozóhelyek táncparkettjeiről, akiket - részeg álmukból felébresztve - ki lehet húzni az asztalok alól azért, hogy "rendes lányt" faragjanak belőlük. Megtanulják, hogy egy sütikkel és kekszekkel megtámogatott, meghitt teadélután mennyivel tartalmasabb tud lenni, mint egy könnyűdrogokkal felturbózott technoparty, megtanulnak kötni, varrni, hímezni, főzni, elmerülnek a virágkötészetben, talán még haikut is írnak, bármi lehet.

Alighanem egy fordított reality érdekesebb lenne, azaz többen követnék a jóságos, csendes stréber lányok fokozatos elvadulását és züllését - ám egy ilyen műsort aligha támogatnának a családi szervezetek, a vallási közösségek, azaz a sorozatos botrányok miatt még akár bojkott is indulhatna a csatorna ellen.

A forgatás még nem kezdődött el, egyelőre szerződés sem született, azaz a produkció még csak a szereplőválogatás fázisában van.