Új műsort kap Valkó Eszter és Horváth Éva

Vágólapra másolva!
A Cool tévé új műsorokkal, élő adással jelentkezik mától. Előbb csacsogásba csomagolt sztárpletykákat hallhatnak a nézők, eztán jön egy párkereső műsor egy angol tini-realityvel meghintve, utána pedig a félszeg, piruló fülű kiskamaszok órája érkezik el, háromtól négyig, mert ekkor a szex a téma.
Vágólapra másolva!

A Cool Star minden hétköznap 13.00-13.30-ig látható: a sztárvilág legfrissebb információit műsorvezetők kommentálják. Vendégül látnak hazai hírességeket és botrányhősöket, akikkel napról napra kivesézik életük aktuális eseményeit. A Cool Love ezután következik: elvben itt mindenki társra lelhet - csak jelentkeznie kell, hogy bemutatkozhasson a csatornán. A Cool tévé célja teret adni a jelentkezőknek, hogy a nézők ne csak passzív szemlélői legyenek a műsorban bemutatott szerelmi, párkapcsolati problémáknak. A Cool Love egy kis csemegével is szolgál majd: Magyarországon először náluk lesz látható a Fool Around with... című angol tini-reality sorozat.

A Cool Sex minden hétköznap 15.00-16.00-ig látható, és forró pillanatokat, zavarba ejtő kérdéseket és őszinte válaszokat ígér, persze a szex és az erotika témakörében, piruló fülű kiskamaszoknak, félénk felnőtteknek. A műsor nem szégyenlős, a szex és az erotika témakörét az élet fontos részeként kezeli. A csatorna célja a felvilágosítás és tanítás, de szókimondó hangvételben, a tabukat teljesen mellőzve. A Cool Party minden hétköznap 16.30 és 18.00 közt látható: téma a számítástechnika, az információtechnika, a divat, a sport, a suli, az életmód, az állatok, de programokat is ajánlanak.

Az arcok

A műsorvezetők közt ott ül Orosz Barbara, ő játszott a Vígszínházban, a Nemzeti Színházban és a Pesti Színházban. Jelenleg a Győri Nemzeti Színház tagja. A színház mellett televízióban is láthattuk, az RTL Klub Pasik című sorozatában ő alakította Zsófikát, a szomszédot. A közelmúltban pedig a Jóban Rosszban-ban Andrea, a karrierista riporter szerepét játszotta de feltűnt a Valami Ameriká-ban is. Nagy Zsolt, Leo, volt már marketingmenedzser, benzinkút- és cukrászatvezető, de a nézők nem a krémesek és a fagylaltkelyhek közt ismerték meg, inkább az RTL-es Való Világ harmadik részéből lehet ismerős.

Valkó Eszter színészkedik, énekel, és évek óta különböző műsorokat vezet az RTL Klubon. Szerepelt a Vidám Színpadon, mostanság az RTL Klub telefonos játékában bohóckodik, de látható a Havazin-ban és a Szeszélyes-ben is. Angolul, hollandul és franciául is beszél. Társa Müller Attila lesz: dolgozott újságkihordóként, építkezéseken melósként, de volt már bár-mixer, modell, futár. A színészet és a zene áll hozzá a legközelebb. Legismertebb szerepe az RTL Klubon jelenleg is látható Szeress most című sorozatban volt.

Fotó: Pályi Zsófia

Tengernyi friss kép

A harmadik párost Horváth Éva és Kinter Oszkár alkotják. Előbbit szépségkirálynőként és modellként ismeri az ország, de több televíziós műsorban is feltűnt. Jelenleg műsorvezetőként dolgozik Nyíregyházán, és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Társa modellként dolgozik, de volt már üzletvezető a vendéglátóiparban. A világon a legjobban New Yorkban és Hongkongban érezte magát, több évet élt külföldön.