Bizonytalan a Beckham-show jövője

Vágólapra másolva!
Azt rebesgetik, hogy Victoria máris kiszállt a realityből, amely a Beckham házaspár Amerikába költözését dokumentálta volna.
Vágólapra másolva!

Miután a Beckham házaspár átköltözött Los Angelesbe, Davidet még visszahívták Angliába, hogy a nemzeti válogatottal játsszon. Victoriával tovább folytak volna a tévéshow munkálatai, tekintve, hogy a műsor amúgy is inkább őt helyezné előtérbe kettejük közül: erre utal, hogy az európai foci (ezzel együtt Beckham) nem olyan népszerű Amerikában, a Spice Girlst viszont ott is jól ismerik, ráadásul Victoria menedzsere nem más, mint Simon Fuller, aki az American Idol producereként már a tengerentúlon is nevet szerzett magának.

Victoria azonban úgy döntött, hogy a gyerekekkel együtt inkább elkíséri férjét az angliai kiruccanásra, addig is találkozik az ottani családtagokkal. Egyes újságok (például a Daily Mirror) ezután azt szellőztették meg, hogy ezzel a tévéshow-nak is befellegzett, más médiumok (többek között a People) viszont ennek cáfolatát adták közre.

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a rendkívül szoros, öthetesre tervezett forgatási időnek legalább a fele kárba ment az angliai kiruccanással. Victoria azonban nem úgy tekint erre a lépésre, mintha otthagyta volna a show-t, csupán a családját helyezte előtérbe a munka helyett. Ezután már a műsort leadni kívánó NBC dolga, hogy mit kezd a produkcióval - az is lehet, hogy a sorozat helyett csupán egy egyórás különkiadás valósul meg a realityből.

Más kérdés persze, hogy mi lesz ezután a sorsa a busás összegnek, ami a szerződés szerint Beckhaméknek járna - természetesen abban az esetben, ha a tervek szerint valósul meg a műsor. A házaspár ugyanis nem kevesebb, mint 19,5 millió dollárt (vagyis majd' négymilliárd forintot) kaszálhatna csak azért, hogy lekamerázzák őket.