George Michael beteges víziókban

Vágólapra másolva!
Az eddig énekesként ismert George Michael a közeljövőben a tévénézőket is szórakoztathatja majd egy új sorozatban.
Vágólapra másolva!

Bár George Michaelnek éppen folyik egy bírósági ügye (egy tavaly októberben, drog hatására okozott közlekedési baleset miatt), az énekes bizakodó: "A legszenzációsabb évemnek nézek elébe - még akkor is, ha vannak, akik inkább szorult helyzetben szeretnének látni" - nyilatkozta a Female First magazinnak. George Michael koncertjeire és tévészereplésére összpontosít: nyári turnéját a napokban kezdte meg Portugáliában, május 23-án pedig hazánkba is ellátogat.

A tévészereplésre kicsit többet kell még várni, az ABC ugyanis csak a 2007/2008-as évadban tűzheti műsorára az Eli Stone című sorozatot. Bár műfaját tekintve alapvetően drámáról van szó, a show mégsem szűkölködik humoros helyzetekben: már az alapszituáció is különösen hangzik, hisz a főszereplő ügyvédnek különféle furcsa, bizarr látomásai támadnak, és ettől prófétának képzeli magát.

George Michael állítólag ezekben a víziókban fog megjelenni, a sorozat író-rendezője, Greg Berlanti pedig már filmezett is vele Londonban. Az egyelőre még pilot formában létező műsorról George Michael azt is elárulta, hogy a korábbi tervek szerint az egyes epizódok címe az ő egy-egy dalából származna.

Az Eli Stone-ban szerepel egyébként a Transpotting Beteg Sráca, vagyis Jonny Lee Miller és Natasha Henstridge is, akit a Lény című sci-fiben ismerhettünk meg.