Liptai Hujberrel kezd

Vágólapra másolva!
Ma este startol a TV2-n a Liptai Claudia-show, és rögvest az ország nőlakosságának felét érdeklő témával, Hujber Ferenc színművész magánéleti dolgaival. Egy jó start természetesen sokat számít - és képgalériánk is van.
Vágólapra másolva!

A TV2-n korábban kéthetente hétfőn látható Szulák Andrea-show háziasszonya szülési szabadságra ment, de a nézők nem maradnak interjúshow nélkül. A kérdező szerepében a Mokka háziasszonyát és a Sztárok a jégen zsűritagját, Liptai Claudiát láthatják eztán. "Azt kérte Havas Henrik, amikor szóba került az én nevem is az új talkshow kapcsán, hogy ha én leszek a háziasszony, akkor az ő tanácsait feltétlenül kérjem ki. Megmondom őszintén, ezt meg is teszem, hiszen Henrik nem csak vendég volt már ilyen típusú műsorokban, hanem nálam nagyobb rutinja van a kérdező szerepében is. Aminek viszont nagyon örülök, az az, hogy hosszabb időm lesz beszélgetni az interjúalanyaimmal, mint a Mokká-ban, így mélyebb, tartalmasabb beszélgetések születhetnek. A műsor producere, Kovács Kristóf pedig kifejezetten kérte, hogy ha van javaslatom a vendégekre, feltétlen jelezzem, hiszen így lesz igazi Liptai Claudia-show" - mondta a TV2 új show-jának háziasszonya.

tv2

Liptai még az RTL Klubtól igazolt át a TV2-höz, ő volt a két Big Brother háziasszonya, de a saját talkshow-ja nem igazán jött be. A Claudia-show 2003 első negyedévében minden hónapban alulmaradt vetélytársa, az RTL Klubon sugárzott Mónika-show című beszélgetős műsorral szemben, amelynek előnye folyamatosan nőtt. A teljes lakosság körében a Mónika-show márciusban közel 40 százalékos közönségarányt ért el, a Claudia-show pedig 28 százalékot. A reklámozók szempontjából fontosabb 18-49 éves korosztálynál hasonló volt a helyzet, az RTL Klub show-jának márciusban 41, a TV2 műsorának 30 százalékos közönségaránya volt. (Forrás: AGB Nielsen.)

A műsorvezetőre szebb napok akkor köszöntöttek, mikor elvállata a kimúlt Lazac helyén megszületett Mokka vezetését, Havas Henrikkel párban. Az [origo] olvasóit tavaly szeptemberben kérdeztük, hogy ki a kedvencük, kit szeretnek legjobban a Mokka négyeséből. 57 ezer szavazat érkezett, a válaszadók 60 százaléka mogorván a "Közülük senkit" opcióra bökött, ugyanakkor csak négy százalék jelezte, hogy mind a négy műsorvezetőt imádja. A négyek közül Liptai Claudiát kedvelik legjobban az [origo] olvasói, hiszen közel 12 százalékkal nyert a háziversenyben. Havas Henrik épphogy megelőzte Jakupcsek Gabriellát, a sor végén pedig Csiszár Jenő kullogott, noha nem volt nagy a lemaradása.