Vágólapra másolva!
Internetes fórumokat böngészve néha érdekes linkekre lel az ember: mi megtaláltuk a Viasat valóságshow-jának kétségkívül leglelkesebb drukkerét.
Vágólapra másolva!

A Viasat 3 csütörtök esténként sugározza a Lúzer FC című realityt, ami a nyolckor kezdődő Nyomtalanul-t, illetve a csatorna húzósorozata, a kilenckor startoló Miami helyszínelők-et követi. A cél az volt, hogy tizennégy, futballhoz semmit nem konyító, a sportokat általában messze elkerülő fickót összeválogatva csapatot formáljanak, olyan kollektívát, melynek tagjai összetartanak a bajban, egymást segítik a pályán, és akkor sem veszítik el lelkesedésüket, ha épp tucatnyi gólt rámol be nekik öt perc alatt a hangyányival képzettebb, némi labdaérzékkel is megáldott ellenfél.

A műsor indulásakor komoly on-air promóciót kapott, reklámozták bőszen, de a gerillamarketing is szerepet kapott a későbbiekben. A monokinis képeket nem tudjuk mire vélni, lehet spontán, de a producer, Árpa Attila korábbi tévés tevékenységét ismerve az sem lenne meglepő, ha szándékosan kerültek volna fel a világhálóra a fotók.

A mellékelt linken lokalizálható kishölgy vélhetően a csapat egyik rajongója lehet, mivel nyakában egyértelműen egy Lúzer FC-sál látható, körülötte pedig narancssárga mezben ücsörögnek a nézők, egyik hátán még a Laczkó felirat is olvasható (Buzás László a csapatkapitány). A helyszínt nem sikerült százszázalékos biztonsággal azonosítani, de alighanem a Fáy utcai Vasas-pályán kattinthatott ötöt a lelkes drukkernő kísérője.