Nagy pofont kapott Frei Tamás

Vágólapra másolva!
Vannak állócsillagai az RTL Klubnak, akiket a TV2 szinte soha nem tud lenyomni nézettségben. Tegnap Győzike verte el nagyon a Frei Dossziét.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub bejáratott műsorai ellen nehéz dolga van a TV2-nek: jó ideje nem találnak méltó ellenfelet a Barátok közt-nek, mivel az Egy a 100 ellen rendszeresen csúnyán lemarad. A csütörtöki blokkból legutóbb a jobb sorsra érdemes Hősök-et kellett elmenekíteni, mert, hol az Esti Showder páholta el kegyetlenül az amerikai héroszokat, hol a Gálvölgyi Show nyírta ki őket, de még a jobbára élvezhetetlen Szeszélyes is simán lenyomta az USA-ban óriási sikert aratott Heroes-t.

Győzike is rendre nyeri műsorsávját hétfő esténkét, bár néha az NCIS - Tengerészeti helyszínelők méltó ellenfél tud lenni. Tegnap viszont a roma showman 1,98 milliós nézőtábort szórakoztatott este kilenc és tíz között, ekkor Frei mindössze 880 ezer tévézőnek mutogatta a gazdag magyarok rongyrázási szokásait. Ez nagyon gyenge eredmény, szinte a 725 ezres nézettségű, m1-es Kékfény fenyegette már a műsort.

A nagyon harsány, folyton rikoltozó Gáspár család újabb, jobbára előre megrendezett kalandjaira az ötven alattiak is vevők, ugyanis a 18-49-es célcsoportban 43,5 százalékos közönségaránnyal ment a bohóckodás egy órán át (nagyon fontos, hogy a hihetetlenül masszív Barátok közt fut előtte, így sok tévéző - már csak lustaságból, megszokásból is - marad a csatornán). Frei mindössze a célcsoportba tartozó nézők 22 százalékát bírta ébren tartani - jóllehet, előtte az Egy a 100 ellen című kvíz ment siralmas, 19,4 százalékos közönségaránnyal.