Új magyar valóságshow közeleg

Vágólapra másolva!
Béres Alexandra és Schobert Norbert ősszel egy valóságshow-ban küzdhet meg egymással a felesleges kilók ellen. Szerződések nincsenek, még minden képlékeny.
Vágólapra másolva!

A Biggest loser című bentlakásos realityben feltehetően nem csak az dől el, ki tud több kilót leküzdeni a hatfős csapatok tagjairól, hanem az is, ki birtokolhatja majd az "egészséges életmódra" épülő piacot hazánkban - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a három hónapig tartó műsor alatt a két csapat csak a hetente megtartott mérlegelés alkalmával találkozik: amelyik gárda kevesebbet fogy, abból a játékosok kiszavaznak egy versenyzőt. A végső nyertes a karcsú forma mellett komoly pénzjutalmat kap.

A műsor producere, Kovács Kristóf egyelőre nem kíván nyilatkozni, Béres Alexandra pedig külföldön van, nem tudtuk elérni.

Nagy presztízsharc várható (miközben mindkét fél kiválóan tudja reklámozni termékeit), ugyanis utóbbi a nemrég megszületett Súly-kontroll programmal csatázik majd a fogyókúrás piacért Schoberttel, aki sokak által ismert életmódmódszerében bízik. Információink szerint a TV2 képernyőjén fut majd a műsor ősszel, de ezt senki nem erősítette meg.

A formátum persze az Egyesül Államokból jön, 2004 októberében láthatták először az NBC nézői. Hogy nagy siker lett, az is jelzi, hogy az első évadban tucatnyi szereplővel ment a show, egy évre rá már 14 kövér próbálkozó indult a díjért, harmadik nekifutásra pedig egyenesen ötven, súlyával és alakjával igen elégedetlen férfit és nőt szedtek elő a műsor indulására. A műsor idővel több országban figyelmet keltett, így Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Izraelben is a képernyőre került a helyi verzió.