Aniston a pucér szakáccsal társul

Vágólapra másolva!
Oprah Winfreynek új show-ja indul az Egyesült Államokban, melynek egyik epizódjában Jennifer Aniston és Jamie Oliver is feltűnik, egy különleges szerepben. 
Vágólapra másolva!

A The Big Give címet kapott reality az ABC-n indul, egyébként a talkshow-járól ismert (és az Egy rém rendes család-ban is folyton emlegetett) Oprah Winfrey produkciós cégének első munkája lesz. Az alapötlet szerint a játékra jelentkezők egy nagyobb összeget kapnak, aminek segítségével meg kell találniuk a "legszenzációsabb, nagy érzelmi és drámai hatású módját annak, hogy adjanak másoknak" - áll a játék beharangozójában.

Magyarán szólva a kapott összeget kreatív módon kell felhasználniuk, jótékony célra. Winfreynek már talkshow-jában is találkozhattunk hasonló húzással: egy adásban például ezer dollár értékű kártyákat osztott szét nézői között, akiknek valamilyen jótékony célra kellett továbbadniuk a pénzt. A műsor egyébként a realityknél megszokott rendszerben zajlik, tíz játékos nyolc héten keresztül versenyez a nézők kegyeiért, ennek megfelelően minden adásban kiesik valaki, aki nem tud "eléggé" adni.

A The Sun tudósítása szerint a Jóbarátok Rachelje, vagyis Jennifer Aniston és a pucér szakácsként ismert Jamie Oliver is feltűnik egy epizódban, ahol közösen eszelnek ki valamilyen kreatív jótékonykodási formát. Aniston egyébként régóta jóban van Oliverrel - barátságuk még a Brad Pitt-tel való házassága idején kezdődött, amikor is a sztárszakács rendszeresen főzött nekik.

Winfreynek a közeljövőben indulhat egy másik show-ja is, ami szintén a The Big Give-hez hasonló vonalat képviseli: az egyelőre Your Money or Your Life munkacímet viselő produkció olyan, válságba került családokat mutatna be, amelyeknek választaniuk kell a lehetséges segítségek, vagyis egy halom pénz és a szakemberek hozzáértése között.