Véget érhet a Hetedik mennyország

Vágólapra másolva!
Másodszorra ígérik, hogy véget vetnek a talán leghosszabb ideje sugárzott családi sorozatnak.
Vágólapra másolva!

Idehaza a TV2-n követhetjük nyomon a sokgyermekes lelkészcsalád életét, annak minden vicces vagy problémás helyzetével együtt. A sorozat már több mint tíz éve, 1996 augusztusában indult el a WB csatornán, jelenleg a CW vetíti.

A legújabb bejelentések szerint nem lesz több évad, a sorozat befejező epizódja május 13-án kerülne adásba, And Away We Go címmel. A kérdés csak az, hogy ezúttal sikerül-e betartani az ígéretet: ugyanis a jelenlegi, tizenegyedik évad is már csak amolyan ráadásnak készült, tekintve, hogy a készítők korábban azt mondták, megállnak tíznél.

A tizedik évad utolsó epizódját ennek megfelelően úgy harangozták be annak idején, mintha a legeslegutolsó részt láthatnák a nézők: meg is ugrott a nézettség hirtelen, a sorozat olyan nézőszámot produkált, amilyet azelőtt már két éve nem tudott. Talán ez adott újabb lendületet az alkotóknak, hogy elkészítsék a ráadást.

A sorozat "haldoklása" egyébként akkor kezdődött, amikor a legendás producer, Aaron Spelling is távozott az élők sorából - mára a Hetedik mennyország maradt az egyetlen olyan show, amelynek még Spelling volt a producere.