Esküvőket vágnak tönkre egy show-ban

Vágólapra másolva!
Az NBC jövő hónapban indítja új átverőshow-ját, melynek beépített emberei kizárólag esküvőkön lépnek akcióba.
Vágólapra másolva!

Természetesen nem valódi ünneprontásról van szó, a Real Wedding Crashers címet kapott produkcióban pimasz menyasszonyok és vőlegények verik át a gyanútlan vendégsereget. Vicceik igen változatosak: egyszer az anyakönyvvezető folytat le egy hosszas beszélgetést a szertartás közben megcsörrenő mobilján, másszor egy rabruhás egyén keveredik a násznép közé, akiért aztán meg is érkeznek az őt üldöző rendőrök.

A show ötletét egyébként egy 2005-ben készült komédia, mégpedig a magyarul Ünneprontók ünnepe címmel vetített Wedding Crashers adta - a különbség csak annyi, hogy amíg a filmben csak a násznép csinos nőtagjait próbálja behálózni két barát, addig itt az egész vendégsereg megkapja a magáét. "A műsor hátterében elsősorban az állt, hogy valami mást akartunk csinálni" - nyilatkozta az egyik ötletgazda, Jason Goldberg.

Goldberg a fenti mondattal nem csak úgy általában az átverős műsorokra célzott, de bizonyára saját, korábbi "gyermekére", az MTV-n futó Punk'd-ra is. A show-ban már elég sztárt átejtettek, a nyolcadik, egyben befejező szezont egy nap alatt zavarják le (április 7-én). A Real Wedding Crashers-t a Punk'd műsorvezetőjével, Ashton Kutcherrel (Rád vagyok kattanva, Hullámtörők) közösen találták ki, hogy végre már az átlagembereken is legyen mit nevetni.