Vágólapra másolva!
Szombaton Fábry Sándor volt a Nap-kelte vendége: élő adásban párszor be is szólt a néma Verebes Istvánnak, aki a felvétel után válaszolt neki.
Vágólapra másolva!

Az Esti Showder műsorvezetőjét a szombati Nap-kelté-ben Bakács Tibor és Nagy József jobbára politikai témákról faggatták, így Fábrynak pártpolitikáról kellett beszélnie, ami persze nem volt mindig ellenére.

Bakács Tibor Settenkedő és Nagy József mellett Verebes István is a stúdióban volt a műsor alatt, de az RTL-től a TV2-höz szerződött riporter-humorista-színész - aki néha vendégeinél is többet beszél - szokatlanul csendes volt, némán tűrte Fábry kritikáit, aki főképp a Heti hetes-ben előadott Orbán-ellenességet rótta fel neki. A felvétel után azonban nem hagyta annyiban Verebes, éles szóváltás zajlott a két tévés személyiség közt.

"Nem kell nekem ugyanúgy kutyába lemennem, mint Fábrynak. Mondtam is neki a beszélgetés után, négyszemközt: nem az a baj, hogy jobboldali vagy, hanem az, hogy ízléstelen. Bár nyíltan az arcomba gyalázott, azt elfelejtette megemlíteni, hogy én nem csak Orbánt támadtam, de gyakran a baloldalt is" - nyilatkozta a Blikknek, hozzátéve, hogy nem szívesen védte volna meg Farkasházy Tivadart Fábry támadásával szemben, mivel majdnem ugyanoda sorolja őket. "Fábry nagyon tehetséges, épp ezért fájlalom, hogy ezt csinálja" - fűzte hozzá. Az Esti Showder műsorvezetője az üggyel kapcsolatban nem kíván nyilatkozni.

A 26 perces felvétel itt megtekinthető.