Nyáron naponta műtenek

Vágólapra másolva!
Jó hír a Kés/alatt kultsorozat rajongóinak, de főképp azoknak, akik csak mostanában szerették meg a sorozatot: nyáron minden este találkozhatnak a dokikkal.
Vágólapra másolva!

Számos jó sorozatot köszönhet a néző a Viasatnak, így Ryan Murphy és az FX egyik sikerét, a Kés/alatt-ot is.

Sean McNamara és Christian Troy (eredetileg Vega lett volna a vezetéknév, de Julian McMahon leigazolása után változtattak) kalandjai a műtőben és azon kívül az USA-ban is kedveltek, így 2007 őszén a plasztikai sebészek már az ötödik évaddal jelentkeznek - ez amúgy 22 részes lesz, hosszabb, mint az eddigiek. A Golden Globe-díjas sorozat itthon jelenleg a negyedik évad harmadik részénél tart, hétfő esténként látható.

Hámori Barbara, a Viasat 3 programigazgatója elmondta, hogy nyáron igazi Kés/alatt-maratont élvezhetnek a dokik kalandjaira éhes tévézők, ugyanis a csatorna minden este 11-kor lead majd egy-egy részt, egészen az elejétől. Ez logikusan azoknak kedvez, akik mostanában kapnak rá a sorozatra, és lemaradtak az első három évadról. "A nyár amúgy is nyugalmasabb időszak a televíziózásban, bátrabban lehet próbálkozni, és a konkurencia sem olyan erős. Azokban a hónapokban lehet kísérletezni" - tette hozzá.

A sorozat elszánt hívei tudják, hogy bár elvileg Miamiban játszódnak a kalandok, a forgatás valójában nem az Atlanti-, hanem a Csendes-óceán partján zajlik. A Kés/alatt mostanában még a sztárvendégek miatt került a lapokba. A jelek szerint feltűnik majd a szépészeti beavatkozásra jelentkező Madonna, ugyanakkor arról is cikkeztek, hogy Sandra Bullock is jelentkezett egy epizódszerepért. Korábban volt arról szó, hogy Nicole Kidman is szerepelne a sorozatban, de Murphy bármennyire el tudná is képzelni a színésznőt a szike alatt, Kidman sajtósa pár napja közölte a New York Daily News újságírójával, hogy pusztán álhírről van szó.