Van élet a tánc és a korcsolya után

Vágólapra másolva!
Az ABC realityjében most épp versenyautóba ülnek a hírességek, hogy vezetési képességeikkel kápráztassák el a nézőket. T.J. Hooker és Serena Williams is nyomja a köröket.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint a nyáron adásba kerülő Fast Cars & Superstars - Gillette Young Guns Celebrity Race - akárcsak a hazai Sztárok a jégen - sokféle területről válogat, legalábbis ami a résztvevő hírességek foglalkozását illeti: a "húzónév" talán William Shatner lesz, akit sokan bizonyára csak Kirk kapitányként vagy T. J. Hookerként ismernek. A színészek táborát, rajta kívül csak a Baywatch-ban feltűnt Krista Allen erősíti.

A bukósisakot Jewel, a Grammy-díjra jelölt énekesnő is a fejére húzta, a többi kilenc versenyző azonban a sport világából került ki: köztük olyan nagyságok találhatók, mint a teniszező, Serena Williams, a korábbi NBA-sztár, John Salley vagy az amerikaifoci-liga, az NFL egyik legendája, John Elway. Természetesen itt is profi versenyzők segítik a játékosokat, így a NASCAR (vagyis a Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) részéről például a 2006-os Nextel Cup győztese, Jimmie Johnson is segíti az amatőröket.

Az első gyakorló köröket március 12-én tették meg a hírességek, ekkor Serena Williams került a sebességlista legaljára: ha rosszindulatúak lennénk, mondhatnánk, hogy lassabban gurult az autóval, mint ahogyan egy átlagos szervája után repül a labda a levegőben. A csapat sebességrekordját John Elway állította be (a szakértők szerint az ő teljesítménye meglepően jó, egy kezdőhöz képest), a hölgyek becsületét pedig Krista Allen védte meg.