Sármőr is lehet Milliomos

Vágólapra másolva!
A Legyen ön is milliomos! nőnapi különkiadással kedveskedik hölgynézőinek: a kvízműsor mai adásában a nézők által legsármosabbnak ítélt hírességek versenyeznek.
Vágólapra másolva!

A hölgyek örömére, a ma esti ráadásul dupla adás lesz, így kétszer annyi ideig gyönyörködhetnek a férfiakban, mint más alkalmakkor a játékosokban. A mindenkit verő tízes csoport állítólag a nézők szavazatai alapján állt össze, így elég színesre sikeredett: Szécsi Zoltán vízilabdázó mellett egy sor tévés személyiség (Stohl András, Hajós András, Kulka János, Ernyey Béla) nyomogatja majd a gombokat, de például Ganxsta Zolee és Fekete Pákó is feltűnik a játékban.

Utóbbi nem csak hogy feltűnik, de be is kerül a Vágó Istvánnal szembeni székbe - igaz, csupán sajátos játékstílusának köszönhetően: Pákó a műsorvezetőnek ugyanis elárulta, hogy a sorkérdéseknél mindig az A, B, C, D sorrendet pötyögte be, aztán egyszer csak szerencséje lett. Annyit elárulhatunk, Stohl Buci is játszani fog, de az a bizonyos szék rá sem hat másként, mint a civil játékosokra: már a negyedik kérdésnél elbizonytalanodik, ideges lesz.

A sármőrök különféleképpen reagáltak arra, hogy a nézők szavazatai alapján ők kerültek a műsorba: Szécsi Zoltán nem tartja magát jóképűnek, így az eszével szeretne kompenzálni, Hajós szerint csak testmagasság alapján válogattak. A csapat korelnöke, Ernyey Béla pedig így fogalmazott: "Én inkább arra vagyok büszke, hogy egy kicsit régebben vagyok ebben a tízben, mint a többiek."