Nóci visszatér az RTL-re

Vágólapra másolva!
A Való Világ egykori háziasszonyát a Csak csajok műsorvezetőjeként láthatjuk viszont, következő héten pedig már Anettkával ébredezhetünk.
Vágólapra másolva!

A Csak csajok az RTL Klub Reggeli-jének egy blokkja, ahol - a címnek megfelelően - a nőké a főszerep. A műsorvezetői szerepben láthattuk már itt többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, de újabban akár Südi Iringót, Dukai Reginát vagy Bódi Guszti nejét, Margót is.

Hétfőtől Nóci, azaz Czifra Noémi veszi át a mikrofont - rajongói legnagyobb sajnálatára csupán három napra, hiszen a nemzeti ünnep miatt ennyi lesz a heti adásidő. A tüskés hajú szőkeséget a Való Világ egyik műsorvezetőjeként ismerhette meg a nagyközönség, miután E-mail nevű zenekarából átnyergelt a tévé képernyőjére - itt aztán, míg Stohl András a jó meleg stúdióban kucorgott, Nóci hóban-fagyban is várta a villából frissen kiszavazottakat.

Március 19-től aztán Anettka ül a műsorvezetői székbe, őt már a hét öt napján (hétfőtől péntekig) láthatjuk. Anettkát valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen a Budapest TV-n előadott vetkőzéseivel kellőképp beásta magát a honi lakosság tudatába. "Kavics akarok lenni az emberek cipőjében" - nyilatkozta egyszer, és azóta is ehhez tartja magát. Az űrbe ugyan még nem jutott ki, de a Csak csajok műsorvezetőjeként is bizonyára okoz majd meglepetést a nézőknek.