Új sorozatok az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Indul néhány új sorozat, folytatódik pár korábbi, miközben ismét lesz Forma-1, Rettegés foka és Győzike. A szökés és a Lost türelmesebb híveinek szeptemberig kell várniuk - a türelmetlenek meg már úgyis letöltötték a frissebb epizódokat.
Vágólapra másolva!

Szerdán új sorozat indul az RTL-en, a várhatóan szeptemberben visszatérő Criminal Minds, Gyilkos elmék egykori sávjában, azaz este tíztől. A Dr. Csont cím alapján az egyszeri tévéző ugyan egy kedvesen hunyorgó öregúrra, egy lassan mozgó, de nagy életbölcsesésségeket mondó, erősen nyugdíjaskorban lévő dokira gondolhat, holott a tréfás cím a Bones-t fedi.

A sorozat az USA-ban a második évadjánál tart, az RTL pedig most kezdi a 22 részből álló első évadot. A főszereplők David Boreanaz (Angel, Buffy) illetve Emily Deschanel (Hideghegy, Pókember 2.), előbbi színész elsősorban a tudományos-fantasztikus, netán horrorsorozatok kedvelői közt közismert, utóbbi pedig játszott Nicolas Cage és Bridget Fonda oldalán, majd 2005-ben őt választották Dr. Temperance "Bones" Brennan szerepére. Röviden: az FBI-ügynök és az antropológus közös munkája során, csontok alapján azonosítja az ismeretlen áldozatokat, miközben a férfi-női ellentétek nehezítik az együttműködést. Helyszínelők-rajongóknak ajánlott!

A Címlapsztori március 17-én kezdődik, szombatonként, este héttől - nyilvánvalóan az egyik cél elszippantani a nézőket a rivális csatorna jégtáncos műsoráról. Az Ugly Betty az Egyesült Államokban óriási siker, az RTL pedig azért nem ragaszkodott az eredeti címhez, nehogy sokan egy szappanoperára asszociáljanak ennek hallatán. America Ferrara játssza Betty Suarezt, akit a furfangos, roppant rafinált stábtagok korántsem eredeti módszerrel próbálnak elcsúfítani (hatalmas fogszabályzó, SZTK-keretes szemüveg, béna frizura) - ahelyett, hogy egy valóban ronda nővel forgattak volna, hiszen a cél az volt, hogy bemutassák, hogy nem kell feltétlen előnyös külső a sikerhez. A sorozat a divatvilágba vezet, kapott is egy Golden Globe-ot (komédia kategóriában), ahogy Ferrara is hazavitt még egyet.

Bones - Dr. Csont

Rövidesen indul a Vészhelyzet a 12. évaddal, ezt aligha szükséges bemutatni bárkinek. Keddenként ennek epizódjai után a Grace klinika következik, itthon még nem látott részekkel, a második évaddal. A hetet az emberiség történetének egyik sötét fejezetével zárja rendre a csatorna, a BBC-től vett, Auschwitzről szóló dokumentumsorozatot adják vasárnap esténként, hat részben.

Lesz Forma-1 az RTL-en, műrepülőverseny, boksz, de új autósmagazin is indul, vasárnap délutánonként, Magyar autósport magazin címmel. Természetesen Győzike is lesz, noha a főhős számtalanszor megígérte, hogy nincs az a pénz, nem forgat tovább - láthatóan mégiscsak volt annyi pénz. A Rettegés foka sem ismeretlen a hazai nézőknek, korábban (2005 tavaszán) már voltak forgatások kint Pákóval, Csonka Picivel, Kokóval, Janics Natasával vagy David Merlinivel. Utóbbi ezúttal logikusan nem utazott a stábbal Argentínába, a próbák felvételére, hiszen perben áll a csatornával, ellenben elutazott Gardel, Perón és Maradona hazájába Dundika, az R-Go gidák, Gáspárné "Bea asszony", Anettka, LL Junior, Kiszel Tünde, Südi Iringó, Horváth Éva és Ganxsta Zolee, többek közt.