Vágólapra másolva!
Tíz évvel Baywatch-beli szerepe után, Pamela Anderson újra bikinit húz magára: szerepet kapott egy amolyan beach-sorozatban.
Vágólapra másolva!

Gyakorlatilag mindegy, hogy Malibu vagy Florida, az amerikaiak szeretik az olyan sorozatokat, amelyek tengerparton játszódnak: csinos nőket és izmos férfiakat egyaránt lehet bennük lenge öltözetben szerepeltetni, amivel mindkét nem képviselőit sikerülhet a képernyő elé vonzani. Bár az efféle szériák szereplői általában húsz év körül járnak, Pamela Andersonra, úgy tűnik, még kétszer ennyi idősen is rá lehet adni a bikinit.

A dúskeblű szőkeség ugyanis idén nyáron tölti be a negyvenedik életévét, a Digitalspy értesülése szerint, most mégis egy tengerparti sorozatban ajánlottak neki szerepet. Az egyelőre még cím nélküli produkció középpontjában egy malibui klub állna, mely minden bizonnyal számos fergeteges buli helyszíne lesz - a forgatási munkálatok a közeljövőben kezdődnek el.

Andersonról, miután kibújt a Baywatch C. J. Parkerének szerepéből, többnyire csak zűrös magánélete kapcsán hallhattunk. Bár időről időre láthattuk-hallhattuk őt a tévében (V.I.P. - Több mint testőr, Stripperella), korábbi népszerűségét nemigen tudta visszaszerezni - legutóbb a Stacked című vígjátéksorozatban tűnt fel, de ez a szerepe sem volt túl hosszú életű.