Saját sorozatba foghat a Grace klinika doktornője

Vágólapra másolva!
Az ABC spin-off sorozatot tervez a Grace klinikából, melynek középpontjában az első évad végén felbukkant Addison Shepherd figurája állna.
Vágólapra másolva!

A Wall Street Journal értesülései szerint előkészületben van a Grace kliniká-ból készített spin-off, vagyis egy olyan sorozat, amely az egyik szereplő önálló kalandjait vinné tovább. Ez a szereplő pedig - az ABC szóvivője által az újságnak tett nyilatkozat szerint - nem lenne más, mint a New Yorkból a seattle-i klinikára átigazolt sebész, Derek Shepherd felesége.

A Kate Walsh által játszott Addison csak az első évad végén bukkant fel a sorozatban, de később egyre nagyobb szerepet kapott. Mivel a történet szerint ő is orvos, semmi akadálya nincs annak, hogy a spin-offot is a jól bevált kórházsorozat szellemében forgassák le. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy Addison Seattle-ben marad, vagy pedig New Yorkban (esetleg teljesen máshol) folytatódnak önálló kalandjai.

Az új sorozat megengedné az alkotóknak, hogy egyetlen szereplőre koncentráljanak, ami a jelenlegi formátumban szinte lehetetlen, hisz a kórház csapatát csupa kiváló karakter alkotja. Mindenesetre úgy tűnik, a spin-off főszereplőjéhez Taye Diggs is csatlakozik, aki újabban, a szintén az ABC-n futó Day Break hőseként lehet ismerős.

Az értesülések szerint az egyelőre még cím nélküli, új műsor kétórás pilot epizódja valamikor májusban kerülne adásba, hogy aztán - a visszajelzésektől függően - szeptember környékén el tudják indítani a sorozatot is.