Cox és Aniston tévés leszbicsókja

Vágólapra másolva!
Korábban már cikkeztünk arról, hogy Courteney Cox és Jennifer Aniston újra egy sorozatban szerepelnek - most újabb információk is napvilágra kerültek.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sorozat Monicája, vagyis Courteney Cox az FX Network kedvéért tért vissza a képernyőre: nemrég indult Dirt című sorozata, melyben egy lapszerkesztőt játszik, aki a hollywoodi hírességek szennyesét próbálja az olvasók elé tárni, és ennek érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza.

A színésznő új sorozatába magával vitte a Jóbarátok-ban Rachelt játszó Jennifer Anistont is, aki a Dirt első évadjának záró epizódjában kapott vendégszereplési lehetőséget. Elsőre azt gondolhatnánk (mint ahogy gondoltuk is), hogy a március 27-én adásba kerülő részben egymásnak esik a két egykori jóbarát, hiszen Aniston éppen egy rivális lap szerkesztőjét játssza.

Nos, a két hölgy valóban egymásnak esik, ellenségeskedésről azonban szó sincs: az újabban kiadott információk szerint ugyanis Aniston karaktere leszbikus, ráadásul a Cox által játszott Lucy Spillert is sikerül elcsábítania - legalább egy nyelves csók erejéig, amit persze a nézők is jól megfigyelhetnek.