Magyar Rém rendes: egyelőre jegelve

Vágólapra másolva!
Al Bundy magyar rokonai, a Bándi-család tagjai pár rész után, még decemberben eltűntek a képernyőről, és azóta sincs semmi hír róluk. Nem lettek teljesen kegyvesztettek, csak pihennek.
Vágólapra másolva!

Valószínűtlen, hogy több ezer, szellemi táplálékától megfosztott, elkeseredett ember az utcákra vonuljon "Vissza Bándi Sanyit!"-feliratú táblákkal, hiszen finoman szólva sem volt az ősz nagy dobása a siralmas nézettséget szállító remake. A tévéműsorokat lelkiismeretes alapossággal böngészők számára mégis feltűnhetett, hogy a Született feleségek immár harmadik hete újra a szerda esti sávban található, de a kertvárosi, intrikus asszonykák után nem Al Bundy magyar rokonai jönnek, hanem - ma például - a 4400 című sci-fi sorozat.

Az 1987-ben indult, négy Goden Globe-díjat nyert, 260 epizódot megélt Married with children (Rém rendes család) magyarítása igen bátor, mondhatni vakmerő lépésnek tűnt már a terv bejelentésekor is. A Szervét Tibort vagy Szabó Győzőt is felvonultató szitkom ősszel igen haloványan szerepelt, ami nem nagy csoda, hiszen Magyarországon a máshol rekordnézettséget elérő Jóbarátok sem ostromolta a listák csúcsát, és a hazai szituációs komédiák (Família Kft.) is addig arattak, míg nem volt sok rivális csatorna.

A szomorkás, szürke ősz ellenére a TV2 továbbra is saját (amerikai akcentussal beszélő) gyermekének tekinti a sorozatot, és - mint megtudtuk - Juci és Sanyi csak téli álmot alszanak, nem lettek végképp elfeledve, márciusban visszatérnek.