Jön a világsikerű Lost-Eltűntek harmadik évada

Vágólapra másolva!
2007 februárjától Magyarországon kizárólag az AXN műsorán látható a Lost harmadik évada.
Vágólapra másolva!

Jack, Kate, Sawyer, Locke és a többi túlélő kalandjait február 11-étől vasárnaponként 21.00 órától követheti nyomon a néző az AXN műsorán.

Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly) és Sawyer (Josh Holloway) a "Többiek" fogságában kezdi az új évadot. Eközben Locke (Terry O'Quinn) és Sayid (Naveen Andrews) egy mentőcsapattal útra kel, hogy kiszabadítsák a dokit és barátait.

Forrás: [origo]

Ebben a szezonban egyre többet tudhatunk majd meg arról, kik a rejtélyes "Többiek", és mit is akarnak valójában. Sok kérdésre választ kapunk, ám eközben még több kérdés merül majd fel: Mik lehetnek a "Többiek" közé tartozó, titokzatos nő valódi szándékai? Ő lehet-e az új nő Jack életében? Megtalálja-e Penny Wildmore a szigetet, ahol rég eltűnt szerelme, Desmond számkivetettként él? Sikerül-e a túlélőknek kapcsolatba kerülni a külvilággal... és ami még fontosabb, kiderül-e mi a Sziget nagy titka?

A sorozatban szereplő színészek ugyanolyan izgalommal várják e válaszokat, mint mi, nézők, hiszen még saját karakterük két-három rész múlva elkövetkező sorsfordulatairól sincs tudomásuk egy epizód forgatásakor. Amikor kézhez kapják a következő történet forgatókönyvét, még nem tudhatják, vajon a következő részben is életben lesz-e még hősük. Az alkotók is tovább titkolóznak az események alakulásáról, de annyit elárultak, hogy több szerelmi szál is szövődik majd a vadonatúj évadban.

axn

Azonban mi ne vesszünk el a rengeteg kérdés és rejtély útvesztőjében! Itt a Lost, a 3. évad: 2007 februárjától kizárólag az AXN műsorán, ahol a Lost legújabb epizódjain kívül az akció és kaland műfaj legsikeresebb amerikai és európai sorozataival, filmjeivel valamint elsőrangú sporteseményekkel találkozhat a néző.

Játsszon nyereményjátékunkkal és nyerjen AXN ajándékcsomagot!

(X)