2006 tévés arcai - olvasóink szerint

Vágólapra másolva!
Megkérdeztük olvasóinkat, hogy számukra ki volt 2006-ban az Év embere a kereskedelmi televízióknál. Az Áll az alku műsorvezetője nyert, második az Esti Showder arca.
Vágólapra másolva!

55 ezer 645 szavazat érkezett kérdésünkre: a tavalyi év legszórakoztatóbb, legrokonszenvesebb arcát kerestük, szigorúan a kereskedelmi tévék tájáról. Olvasóink 35,5 százaléka gondolja úgy, hogy az Áll az alku-val tavasszal igen jól szereplő, ám ősszel már haloványabb eredményeket szállító, Gundel Takács Gábor volt az Év embere, ugyanakkor bő 14 ezer válaszadó, 30,9 százalék véli úgy, hogy nem a TV2-nél, hanem az RTL Klubnál van az adu ász, Fábry Sándor személyében. Ők ketten látványosan elhúztak a mezőnytől, hiszen a harmadikként befutott Csonka András, a Szombat esti láz győztese és az RTL Reggeli-jének műsorvezetője már csak 8,4 százalékot kapirgált össze.

A többiek még kevésbé voltak harcban a címért. Győzike olvasóink 7,3 százaléka szerint volt egyértelműen 2006 tévés arca, Jakupcsek Gabriella visszatérését 4,5 százalék honorálta, ugyanakkor a válaszadók 4,4 százalékának rokonszenvét bírja Liptai Claudia. A Topmodell-lányok (csomagban) bő 1700 szavazatot kaptak. A tízes lista vége felé kullog a Megasztár 3., majd a Megatánc műsorvezetője, Till Attila, a Blikk által újra felszínre dobott, és a Szeszélyes című kabaréval visszatérő Antal Imre, továbbá a Reggeli, illetve az év legnézettebb szórakoztató műsorának, a Szombat esti láz-nak az arca, Stohl András.