Nem állnak össze a Jóbarátok

2006.01.24. 12:23

Tegnap még úgy nézett ki, hogy összeáll újra a Jóbarátok csapata, ám az NBC illetékesei cáfolták a híreket. Több ezernyi hírportál és újság vette át a téves információt.

Több internetes honlap kész tényként tálalta, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Matthew Perry karácsony előtt Los Angelesben találkoztak az NBC vezetőivel, és beleegyeztek a folytatásba. Négy, egyenként egyórás részről volt szó: a dupla epizódok 2007-ben kerültek volna adásba.

A hollywood.com szerint a hat színész 5-5 millió dollárt kapott volna a folytatásért, részenként. Állítólag Jennifer Aniston volt a legnehezebben meggyőzhető, a többieket előbb sikerült rábeszélni a folytatásra. "Ő volt az, ki legtovább kitartott, de beleegyezett végül, hogy feltámassza Rachelt" - nyilatkozta egy bennfentes. Az NBC egyik vezetője, Jeff Zucker viszont személyesen cáfolta a híreket.

Forrás: MTI

A több országban hatalmas sikert elért sorozat egyik szereplője, Matt LeBlanc megtartotta Joey karakterét, ezzel a címmel is fut egy spin-off - noha nézettségben persze nem éri utol a Jóbarátok-szériát. Bennfentesek arról suttogtak, hogy a elképzelhető még egy olyan sorozat, mely a Friends-re épül, ebben Perry, Schwimmer és LeBlanc térne vissza: It's a Guy Thing (Férfidolog) lenne a cím. Hogy igaz-e, arra az NBC szóvivője csak ennyit mondott, hogy folyamatosan folynak tárgyalások a jövőbéli projektekkel kapcsolatban - ám hiába reménykedtek tévénézők milliói, Zucker tegnap ezt a hírt is kacsának minősítette.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK