Elhunyt a Bewitched sztárja

Vágólapra másolva!
Nyolcvan esztendősen távozott az élők sorából a hatvanas évek népszerű tévésorozata, a Bewitched egyik szereplője.
Vágólapra másolva!

A magyar nézőnek elsőre bizonyára a Nicole Kidman főszereplésével készített, Földre szállt boszorkány című film ugrik be, annak is Bewitched volt ugyanis az eredeti címe. Nem véletlenül, hiszen a film a hatvanas évek sorozatának feldolgozása volt.

Az alapsztori szerint egy halandó férfi elvesz egy igazi boszorkányt, amiből természetesen számos mulatságos helyzet adódik. A napokban elhunyt színésznő, Kasey Rogers itt játszott egy állandó szerepet, a különös házaspár egy ismerősét alakította.

Láthattuk őt más tévésorozatokban is, többek között a szintén filmre is átvitt Maverick-ben, a vadnyugat legendás törvényőrének történetét feldolgozó Bat Masterson-ban vagy az idehaza is vetített Perry Mason-ben.

Legérdekesebb alakítása azonban kétségkívül Hitchcock Idegenek a vonaton című filmjéhez kötődik, amelyben Laura Elliott néven szerepelt. Az elszánt Hitchcock-rajongók csak jó pár évtizeddel később jöttek rá, hogy Rogers és Elliott ugyanaz a személy, amikor elkezdtek nyomozni az után, hogy mi lett a továbbiakban Elliottal.