Halle Berry megkavarodik

Vágólapra másolva!
Halle Berry az HBO-nak forgat új komédiát, amelyben egy félvér nő kalandjait, életének visszásságait tárja a nézők elé.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas színésznő egy idehaza kevéssé ismert írőnővel, Angela Nissellel dolgozik együtt az új sorozaton, amely a Mixed Up címet kapta. Az alapsztori Nissel két sikerkönyvéből állt össze - ami, valljuk be, nem volt olyan nehéz, hiszen a hölgy mindkét írása ugyanarról szól: egy félvér nő (persze, hogy ő maga) anyagi küzdelmeiről, valamint vergődéséről az eltérő bőrszínű szülők, illetve az általuk képviselt kultúrák között.

Az írónő saját bevallása szerint könyveinek (The Broke Diaries, Mixed: My Life in Black and White) témája a biztonsági háló nélküli lét, humoros formában tálalva. A hölgy tevékeny szerepet vállal könyvei filmre vitelében, tegyük hozzá, nem ez lesz az első tévés munkája. Az NBC orvosi sorozatának, a Scrubs-nak ugyanis ő az egyik írója - gyakorlatilag ez az egyetlen olyan munkája, amely valamennyire megfelel végzettségének: Nissel orvosi antropológiából szerzett diplomát.

Az HBO új szériájában Halle Berry játssza el Nisselt, mellette két főbb szerep még kiadó. A színésznőt nagyon régen láthattuk már állandó szereplőként tévésorozatban, utolsó ilyen jellegű munkája talán a Queen című minisorozat volt, és annak már tizenhárom éve. Berry inkább a nagyvászonra dolgozik, 2001-ben A szörnyek keringőjé-ért megkapta az Oscart is, legutóbb az X-Men - Az ellenállás vége című moziban láthattuk.