Ufók és varázsgyűrű a Cartoon Network-ön

Vágólapra másolva!
A héten, este héttől ismét egyórás mozik futnak a Cartoon Network csatornán: lesz sok Scooby Doo, Tom és Jerry, de Macaulay Culkin is bajba kerül.
Vágólapra másolva!

Ma héttől a Daffy Duck: Fantasztikus sziget című filmet nézheti meg a nap során rendesen viselkedő gyerek az esti fürdés, a kakaó és lefekvés előtt: ebben a fekete kacsa és Speedy Gonzales találnak egy kincses térképet, amely elvezeti őket egy kívánságkúthoz, amelybe egy penny-t dobva teljesülnek a kívánságok. Holnap A jók, a rosszak és Foxi Maxi című vadnyugati történet forog, ez Kaliforniában az aranyláz idején játszódik, Maci Lacival és Bubuval, Magilla Gorillával, Foxi Maxival. Szerdán a Scooby Doo és az Arábiai Lovagok van soron, másnap a Könyvek parancsnoka lesz képernyőn: Macaulay Culkin hirtelen a könyvek ismeretlen világába csöppen, ahonnan meg kell próbálnia visszatérni igazi otthonába. Az úton számtalan érdekes karakterrel találkozik. Pénteken a Scooby és az idegen megszállók jön ufókkal, furcsa tudósokkal, lényekkel, némi szerelemmel.

cartoon network

Nem kell hosszú búcsút venni a csapattól, mert szombaton a Scooby Doo és a Virtuális Vadászat lesz soron, ebben a bandának különleges kalandban lesz része, amikor egy számítógépes játék "fogságába esnek". Vasárnap két régi kedvenc bukkan fel, Tom és Jerry A varázsgyűrű című hosszabb filmmel támadnak. Ki nem találja senki: egy mágikus gyűrű körül zajlanak a cselekmények.