Visszatér a Top of the Pops

Vágólapra másolva!
Idén nyáron, negyvenkét év után ért véget a legendás, Top of the Pops című brit zenei műsor - a hírek szerint karácsonykor mégis visszatér.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a BBC úgy döntött, hogy a huszonnégy órás zenei tévécsatornák és a digitális letöltések korában nincs értelme folytatni a Top of the Pops sorozatát - amelyet pedig mintegy százhúsz országban vetítettek, így számos zenekart és műsorvezetőt tett ismertté szerte a világban.

A The Sun tudósítása szerint, karácsony napján mégis visszatér a képernyőre a Top of the Pops, de csak egyszeri, egyórás különkiadás erejéig. A fellépőkről még nem lehet biztosat tudni, a műsorvezetőnő viszont ugyanaz a Fearne Cotton lesz, aki 2003-tól házigazdája volt az adásnak.

Igazság szerint nincs okunk nagyon meglepődni, hisz Mark Cooper, a BBC szórakozató műsorokért felelős vezetője már a nyári búcsúról is kijelentette, hogy biztosan nem lesz végleges, hiszen a BBC2-n archív műsorok is feltűnnek olykor, és alkalmanként speciális kiadást is láthatnak a nézők.