Nem feledik a nézők a Névshowrt

Vágólapra másolva!
Van élet a TV2 és az RTL Klub mellett is, noha kétségtelen, hogy ez a két tévé szállítja rendre a heti 30 legnézettebb műsort. Egy pillantást azonban vethetünk a többiekre is: vasárnap este például kiemelkedő nézettségi eredményeket hozott az ATV legnézettebb műsora, a Névshowr.
Vágólapra másolva!

Azzal, hogy tavaly eltűntek az MTV-ről, nem vesztek el a nézők elől Dömsödiék: az ATV-re került produkció a csatorna legnézettebb műsora. A testvérpárok, a Galambos, Rippel és Lázár testvérek vetélkedőjére tegnap este 8 és fél 10 között a nem csak földi sugárzású tévével ellátott háztartások 15%-a, közel 880 ezren kapcsoltak a szórakoztató műsorra - a közönségarány így 11,3 százalékos volt - azaz egyedül a két nagy kereskedelmi televízió tudta megelőzni a Névshowr-t. Hajdú Péterék műsorának nézettsége a kábeles háztartásokban, a teljes lakosságnál szinte végig magasabb volt, mint az M1 műsoráé, és megelőzte a Viasat3 és a Duna TV adását.

agb

Nézze meg nagyban!

A diagramon látható, hogy a kábeltévés nézőknél a Névshowr veri a pótlására érkezett m1-es, Ábel Anitával felszolgált Krém-et, miként az is, hogy az ATV nézettsége meredeken zuhan a műsor után. Este tíz körül, a későbbi műsorsávban - ha nem számoljuk a két nagyot - már az m1 vezet, A szólás szabadsága című közéleti-politikai műsorral.