A TV2 menti, ami menthető

Vágólapra másolva!
Várható volt, hogy a magyarított Rém rendes család egyre romló eredményekkel nem maradhat a helyén - a csatorna már el is pakolta másik napra, későbbre.
Vágólapra másolva!

A Rém rendes család Budapesten a TV2 egyik nagy őszi projektje, sok pénzt ölt bele a csatorna, így alighanem fájó pont, hogy el kell tenniük későbbre. Mint Rényi Ádámtól, a TV2 PR-csoportvezetőjétől megtudtuk, Bándiék átköltöznek szerda estére, a Született feleségek után kerülnek adásba. Ebben a műsorsávban próbálkozott korábban A médium a Gyilkos elmék ellen, majd a szőke halottlátó asszony helyére került a Vak igazság.

A szerda este november 22-től tehát úgy alakul, hogy a TV2 csinos kertvárosi asszonykái az RTL Klub börtönös sorozata ellen küzdenek, majd Szervét Tibor és kis családja egy szitkommal próbálja állni a sarat: lehet választani magyarított amerikai humor vagy sorozatgyilkosokat kergető rendőrök közt. Kedden az RTL-es Vészhelyzet marad a helyén, a TV2 pedig filmet indít rögtön az Áll az alku után.

tv2

- Juci, költözünk!

Akiknek bejön a szitkom, azoknak sem kell aggódniuk, mivel a remake szerződése úgy köttetett meg, hogy 26 részt le kell gyártani, és adásba kell bocsátani - így nemigen kerülhet le a képernyőről a komédia.