Merész fiatalokat keres az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Folytatódik a Rettegés foka. Alighanem a második menetben is lesz VIP-adás, de a nagyközönség számára ismeretlen szereplők is kipróbálhatják bátorságukat, feküdhetnek patkányok közé, ehetnek lárvákat és lóghatnak fejjel lefelé, ötven méter magasan.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubon 2005 tavaszán a nézők már láthatták, hogyan győzik le félelmüket azon kiválasztottak, akik részesei voltak a Rettegés foká-nak. Most újra itt a lehetőség a bizonyításra. Az RTL Klub az extrém bátorságpróba második szériájához keres szereplőket, olyan vállalkozókedvűeket, akik nem félnek a nagy magasságtól, a mély víztől, a klausztrofóbiától, a viszolygást keltő állatoktól, a szédítő sebességtől, a zuhanástól. Vagy éppenséggel pont hogy paráznak, de életük lehetőségét látják abban, hogy most a műsor segítségével legyőzzék félelmeiket, legyőzzék önmaguk korlátait - áll a csatorna felhívásában.

Az RTL Klub 2005 áprilisában indította a műsort, melyben egy felhőkarcoló tetejének a szélén ácsorogtak a szereplők, bevállalták, hogy egy vízbe merülő autó utasai legyenek, kígyók közé feküdtek, vagy éppen madárpókokat vettek a szájukba. A show műsorvezetője Lilu volt, az utazó médiszemélyiségek közt pedig voltak RTL-es arcok (Sebestyén Balázs, Csonka András vagy Győzike) és sportolók (Janics Natasa) vagy zenészek (Terecskei Rita) is. A magyarok hat hetet forgattak Buenos Airesben egy körülbelül tízfős stábbal, plusz helyi kaszkadőrökkel, pont azokon a helyszíneken, ahol a külföldi show-k is készültek.

Az első sorozatban élő, mozgó kukacok közé rejtett, pingponglabda méretű nyers ökörszemet kellett szájjal megtalálni és kiemelni, többek közt, azaz nem elég a merészség, kitartás, jó fizikai állóképesség, ügyesség, kiváló egyensúlyérzék és ki tudja, még mi minden - gyomor is kell a játékhoz.