Nem ússzuk meg Győzike nélkül

Vágólapra másolva!
Október 30-án indul a Győzike-show újabb nyolcrészes, karácsonyig tartó, negyedik szériája - jelentették be az RTL Klub pénteki sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

A polgármesteri székbe pályázó és politikai ambíciókat dédelgető showman csúnyán zakózott a minap, 36 szavazatot zsebelt be, így visszatér a képernyőre. Szokás őt szidni, de ha műsora forog, tíz tévézőből négy tapad rá: például júniusban, az utolsó előtti epizód után sokadszor a nézettségi lista élén találta magát, 2 millió 51 ezer néző kacagott és kuncogott komikus, kusza kalandjain.

"Győzike gyakorlatilag legyőzhetetlen" - mondta Kolosi Péter programigazgató. Azért indul a megszokottnál később a műsor, mert az énekesből lett tévés pojáca harcba szállt faluja, Nógrádmegyer polgármesteri székéért, így más gondja-baja is akadt. Az első adásban polgármesteri kampányát mutatják be, a másodikban pedig egy plasztikai műtétnek veti alá magát.

"Engem egyszer lehetett legyőzni: október 1-jén" - mondta a sajtótájékoztatón Gáspár Győző, aki a voksok töredékét kapta, hozzátéve, "nem győztem, ám ugyanúgy vagyok, leszek, létezem". Mint elmondta, nem csak falujában, de az egész országban nagy az irigység; amikor nincsen adásban, az emberek kiéhezve várják a műsort, amikor képernyőre kerül, cikinek mondják. "Nem kicsit: nagyon" - tette hozzá.

MTI - [origo]