Eltűnik a Jóban-rosszban egy főszereplője

Vágólapra másolva!
Ekler Laura vibráló, szikrázó, sokoldalú karaktere volt a Jóban-rosszban sorozatnak, olyan nő, akivel bármi extrém eset megtörténhet - most köddé válik, ráadásul újszülött kisfiával együtt.
Vágólapra másolva!

"Azt hogy Laura hová lett és hogy mikor kerül elő újra, egyelőre nem árulhatjuk el. Természetesen péntek esti titokzatos eltűnése után egész Csillagkút megmozdul, hogy a nyomára bukkanjon. A feszültség egyre csak növekedni fog a következő epizódokban, hiszen ne feledjük: nem csupán Lauráért, hanem egyúttal a kis Viliért is aggódnunk kell, és nem tudhatjuk, mikor kapunk választ kimondott és ki nem mondott kérdéseinkre. A karaktert megformáló Kerekes Viktória színésznő mostantól ugyan átmenetileg megvált a sorozattól, de hát a világ összes szappanoperájában - régi, jól bevált filmes recept szerint - jönnek-mennek a szereplők, hiszen ez a fajta mozgás is biztosítja a napi sorozatok folyamatos izgalmát, a történet fordulatosságát, és ez a Jóban-rosszban-ban sem lehet másként" - nyilatkozta Kiss Péter, a sorozat producere.

tv2

Az elmúlt héten a Jóban-rosszban legnézettebb epizódja (csütörtökön) a teljes lakosságnál 13. lett a listán, 1,29 millióan nézték, a tévé előtt ülők 30,7 százaléka követte. A 18-49-es célcsoportnál csak a 27. helyre volt elég a 431 ezer fiatalabb néző.