Hosszabb a nappal a TV Dekón

Vágólapra másolva!
A TV Deko eddig 14 órában "dolgozott", eztán 16 órában ad műsort. Ezzel egy időben pedig a délutáni (14.00 és 16.00 óra között vetített) promóciós sáv megszűnt, és ezt az időtartamot is műsorokkal tölti meg a csatorna.
Vágólapra másolva!

A nézői igényeket figyelembe véve alakította ki a televízió az új struktúrát, amely szerint a délutáni műsorsávban (azaz öt és kilenc között) inkább az aktív műsorok (barkácsolásra, lakberendezésre, építkezésre, kézművességre fókuszáló tartalmak) kerülnek előtérbe, míg a késő esti műsorsávban a designnal, építészettel és különböző művészetekkel foglalkozó filmek lesznek láthatók.

Arne Jacobsen-féle fotelek

Ugyanakkor nemcsak az adásidő, a műsorkínálat is bővül a TV Dekón. Ezen a héten - a dán hétvége keretében - három új filmet mutat be "az otthon csatornája". Az első Georg Jensen ezüstművesről és koppenhágai műhelyéről szól, egy másik Arne Jacobsent, a modern építészet és design nagy alakját mutatja be, a harmadik pedig a "Broken Column"-nal, az angol származású művész, Antony Gormley installációjával foglalkozik - ez amúgy Stavangerben, Norvégiában található. A dán építészet és design nagy alakjai ezen a hétvégén - péntektől vasárnapig 21.00 órakor - a TV Deko műsorán tűnnek fel.