Ábel Anita új műsort kapott

Vágólapra másolva!
Rákóczi Ferenc mellett Ábel Anita fogadja a vendégeket az MTV vasárnap esti show-műsorában, a Krém-ben.
Vágólapra másolva!

Ábel Anitát a Szomszédok Julcsijaként ismerték meg a tévézők. A sorozat 1999-ben véget ért, utána műsorvezetőként próbálhatta ki magát a Reggeli-ben, 2001-től. Az RTL Klub egyik arca volt egészen 2005 végéig, akkor vált meg tőle a csatorna ébresztő műsora - együtt távozott Barabás Évával (ő aztán a Fókusz-ba került, a szülési szabadságra ment Marsi Anikó helyére) és Kovács "Kokó" Istvánnal, aki a Sport Klub tévécsatornát erősíti jobbára. A színházban is fellépő Ábel Anita most visszatért tehát az MTV-hez.

A Krém korábbi műsorvezetője, Nagy Tünde új feladatot kapott, régi MMM-es (Mi, Mennyi, Miért?) tapasztalataira építve. A Vevő-szolgálat című, októberben induló fogyasztóvédelmi műsort szerkeszti és vezeti.

Forrás: [origo]

A holnap induló Krém pedig vendégségbe hívta a 2004-es Év Hangját, Tóth Verát, ahogy Charlie is elfogadta a meghívást. Egy ősbemutatónak is szem- és fültanúja lehet a néző, itt hangzik el először az Ez a nő című dal, amely a rekedt énekes tervezett albumára készült. A műsor végén ketten adják elő a New York, New York című dalt.