Számolgat a Viasat 3

Vágólapra másolva!
A Viasat 3 a nyár folyamán tapasztalt nézettség-növekedés után hatéves történetének legjobb napi eredményét érte el a 18-49 éves nézők körében.
Vágólapra másolva!

A kizárólag kábeles háztartásokban fogható Viasat 3 10,0%-os közönségarányával jobb napi eredményt ért el augusztus 24-én, mint az országos sugárzású M1 (9,0% SHR) a 18-49 éves nézők körében. A kábeltelevízióval rendelkező háztartásokban, egész napra vetítve a csatorna (14,2% SHR) a TV2 (13,6% SHR) teljesítményét is fölülmúlta.

A nézettségi rekord értékét növeli, hogy a konkurens csatornák épp ezen a héten indították új, őszi műsorstruktúrájukat, melyekkel szemben a Viasat 3 új programjai sikeresen vették fel a küzdelmet - áll a csatorna közleményében.

port.hu

A helyszínelők

A csatorna főképp amerikai sorozatokra esküszik, így már délután a Gyilkos sorok, a Baywatch vagy a Vészhelyzet ismétlései mennek, esténként pedig olyan műsorokat küld harcba, mint a Nyomtalanul, A halottkém vagy A Helyszínelők. Utóbbi az Egyesült Államokban a legnézettebb sorozatnak számít, és - nem meglepő - a Viasat legkedveltebb műsora is egyben.