A Viasat3-nál is indul az ősz

Vágólapra másolva!
A Viasat3 háza táján már jóval indulása előtt nagy port kavart a Topmodell című műsor, úgy tűnik, hogy ez lesz az ősz legnagyobb dobása. Ezenkívül még egy saját készítésű show indul, de számos közkedvelt sorozat ismétlését is láthatjuk.
Vágólapra másolva!

A Viasat3-on már fut egy ideje a Topmodell leszek, amely eredetileg az America's Next Top Model címet viseli. Ennek mintájára rendezi meg a csatorna a műsor magyar változatát, egyszerűen Topmodell címmel. A tizenhárom versenyzőt hétfőn választották ki, a forgatások pedig egyből meg is kezdődtek - az eredményt október elejétől láthatják a nézők.

A másik saját készítésű műsor a Funny Clips hazai változata lesz, amely magyarul a Vidióták címet kapta. Az ember elsőre azt gondolná, hogy a kandi kamera, illetve a home video ideje már lejárt, de Hámori Barbara, a Viasat3 programigazgatója szerint a megjelent új technikai eszközök csak lendítettek ezen - gondoljunk csak arra, hogy ma már szinte mindenkinek van kamera a mobiltelefonjában is.

A műsor készítői is remélik, hogy az állatos, kisgyermekes és esküvői videók helyett, immár más jellegű klipeket is beküldenek a tévénézők. A megfelelően vicces átvezető szövegekről az Animal Cannibals mára - legalábbis külsőleg - kicsit megkomolyodott tagjai, Ricsi és Qka gondoskodnak. A műsor a késő délutánra-kora estére kialakított komédiasávban kap helyet, a Benny Hill Show és a Nevess csak! között.

Ősztől újra adásba kerül a nyolcvanas évek végén forgatott, ám máig közkedvelt magyar sorozat, az Angyalbőrben, mely a magyar honvédek mindennapi életét mutatja be, eléggé megszépítve. A bakák kalandjai mellett Ross doktorral és a többiekkel izgulhatunk egy-egy betegért, a csatornán ugyanis újra kezdődik a Vészhelyzet.

A Poirot-t ősztől már naponta láthatjuk, és jó hír a Simspon család rajongóinak, hogy a Viasat3 megvette a sorozat élethosszig tartó sugárzását - ez azt jelenti, hogy amíg lesz Simpson család, addig ez a csatorna fogja közvetíteni. Valószínűleg láthatunk még pár részt, hiszen a sárga família kalandjait bemutató műsor, már így is a tévétörténet leghosszabb ideje futó rajzfilmsorozata, a Fox pedig már két újabb évadot is megrendelt belőle.