Bud Spencer Jackie Channel küzdött meg

Vágólapra másolva!
Az óriás babevő múlt héten lepofozta Charles Bronsont, majd, kicsivel keményebb versenyben, Jackie Chant is kiütötte. A 30. hét abszolút nézettségi nyertese volt a Kincs, ami nincs - lássuk, ezen kívül mit néztek még a 18 és 49 éves kor köztiek.  
Vágólapra másolva!

Bud Spencer és barátja, Terence Hill vitte el tehát a pálmát, említett filmjük 736 ezres nézettségével - szeretnénk még egyszer hangsúlyozni, hogy a cikkben szereplő adatok a 18 és 49 éves kor közötti nézőkre vonatkoznak, hiszen a teljes magyar lakosság körében a Kincs, ami nincs 1,62 millió nézőt szórakoztatott. A 18-49-es korosztályban a 736 ezer néző 42,2 százalékos közönségarányt jelentett.

A lista második helyét a szintén az RTL Klubon vetített, Londoni csapás szerezte meg, Jackie Channel a főszerepben. Ezt 654 ezren nézték, ami 37 százalékos arányt eredményezett. A múlt héten dobogós lett az RTL Klub nemrég kezdődött misztikus sorozata, a Dolmen - Rejtelmek szigete is. A műsor egyébként is jól indult, a keddi nap nézettségi versenyét meg is nyerte a maga 613 ezer nézőjével (a teljes lakosságból 1,34 millióan látták), szemben a konkurens csatorna Irigy Hónaljmirigy-show-jával, amely a vizsgált korosztályból 569 ezer, összesen pedig 1,15 millió nézőt vont a képernyők elé.

A "nyolc kan" ökörködése egyébként csak a hatodik lett a tabellán, a TV2 legjobb helyezést (a negyediket) elérő műsora a Csupasz pisztoly 2 és 1/2 volt - Leslie Nielsen bénázását 594 ezren nevették végig. A két TV2-s film között az RTL Klubon vetített Csonthülye című dél-afrikai vígjáték foglal helyet.

A 18-49 éves kor közti korosztály top húszas listáján az RTL Klub tizenegy, a TV2 pedig kilenc produkcióval szerepel - a harmadik nagy csatorna, az m1 a teljes lakosság körében is csak két műsorral, a Szuperbuli és a Hofi-sorozat aktuális részeivel tudott bekerülni a legjobb húszba (a tizenharmadik és a tizenötödik helyen).