Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felbukkant Forrest Gump anyja

Vágólapra másolva!
Ősztől új tévésorozatban láthatjuk a Forrest Gumpban a címszereplő anyját játszó Sally Fieldet.
Vágólapra másolva!

Sally Field az ABC-n fog szerepelni, egy hetente megjelenő sorozatban, amely a Brothers & Sisters címet kapta. A címből talán nem nehéz kitalálni, hogy a műsor a családi kötelékeket, összefonódásokat vizsgálja - maga Field egy anyát játszik, akinek már mind az öt gyereke felnőtt, a család tagjai mégsem szóródnak szét.

Az új sorozat szereplői között kétségkívül Field a legnagyobb név, de a lelkes tévénézők rábukkanhatnak más kedvenceikre is: a műsorban láthatjuk Ally McBealt, azaz Calista Flockheartot is, de a Sírhant művek Brendája, Rachel Griffiths is feltűnik a színen. A színészek gárdáját erősíti az Alias férfi főszereplője, Ron Rifkin mellett a Pasadena Nate-je, Balthazar Getty és az Irány Colorado!-filmekből ismerős Patricia Wettig is.

Sally Fielddel egyébként minden bizonnyal jól járnak a készítők, hiszen a színésznő - amellett, hogy remekül játszik - számtalan díj birtokosa is. Két Oscar-díjjal rendelkezik, egyet a Norma Rae, egyet pedig a Hely a szívemben című filmért kapott. Emellett a tévés Oscar, az Emmy-díj sem kerülhette el, ebből is duplán járt neki. Az elsőt, még a hetvenes években futó, Sybil című sorozat címszerepéért zsebelte be, de Vészhelyzet-béli vendégszereplését is díjazták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről